Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Legfrissebb Hírek

2008.06.19
P!nk kegyetlenül berúgott!
Töményet nyakalt.
P!nk berlini koncertje után döntött úgy,hogy lazít egy kicsit,aminek persze iszonyatos berúgás lett a vége.
Láthattunk már elépesztően részeg szupersztárokat,akik a tetemes mennyiségű alkoholnak köszönhetően alaposan kikészültek,ám P!nk a múlt héten szinte mindenkin -köztük olyan hírhedt partiarcokon is,mint pédául Lindsay Lohan- túltett.
Pink,hogy kipihenje a koncert fáradalmait,egy bárba ment lazítani,ahol férfiakat megszégyenítő módon kezdte el nyakalni a piát.Nem aprózta el a dolgot,a beszámoló szerint ugyanis whiskey-t ivott tisztán,nem csoda hát,hogy hamarosan durván berúgott.
Az alkohol megtette a hatását: láthatóan euforikus örömben úszott,tekinette pedig tömény bódultságról árulkodott.A lesifotósok szerint többet ihatott egy-két pohárnál,a féktelen mulatozás végén viszont sikerült  saját lábán elhagynia a szórakozóhelyet.

Kép

Kép

------------------------------

P!nk: "Sosem bírtam a tökéletes fiúkat!"
Pink vagány imidzse és beszólogatós szövegei miatt azt hihetnéd, hogy egy igazi rossz lány. Ám kiderült, hogy van egy érzékeny, sebezhető oldala is, amit csak kevesen ismernek.
„Mindjárt kivágnak innen bennünket, fel vagy készülve?” – néz rám Pink,és meggyújt egy újabb cigarettát. Egy csöndes Los Angeles-i étterem fedett udvarában ücsörgünk, de kezdem úgy érezni, hogy nem sokáig. A pincér tíz perccel ezelőtt szólt nekünk, hogy a dohányzás tilos ebben a helyiségben, de a kétszeres Grammy-díjas popsztár úgy döntött, magasról tesz a szabályokra. És bár minden bizonnyal megérdemelnénk, hogy kidobjanak minket, úgy tűnik, senki nem mer odajönni hozzánk. Mondjuk, ezen nem is csodálkozom: csak rá kell nézni a felzselézett hajú,tetkókkal körbevarrt, izmos vacsipartneremre, és hirtelen nem is lesz olyan zavaró egy kis cigifüst.
De nem csak a muszklik és a tinta teszik Pinket kemény csajjá. A kisugárzása vibráló, a tekintete, a mozdulatai, a hanghordozása is mind azt üzenik: „Tudom, ki vagyok, és mit akarok, senki nem állhat az utamba. Vagy mindent, vagy semmit, mindig ez volt a jelszavam” – mondja. A vagányság álarca mögött viszont ott egy pihe-puha lelkű kislány is: erre akkor jövök rá, amikor látom, milyen kedves a rajongókkal, akik autogramot kérnek tőle a vacsora alatt. „Milyen édesek voltak, nem?” – néz rám ragyogó szemekkel.
 „Sokáig csak kerestem, mire lehetnék büszke – meséli a harmincéves sztár – Valami óriási dolgot akartam végrehajtani, amit felmutathatok, életem főművét. Aztán egyszer csak rájöttem, hogy nem kellene hiányolnom semmit. Hiszen azt csinálom, amit akarok. Ez szuper érzés!”

Kép

A született punk csaj
Pink mindig lázadt valami ellen. Már gyerekkorában is, amikor még Alecia Beth Moore-ként ismerték, kikészített mindenkit maga körül: Doylestownban, ahol felnőtt, 13 évesen már drogozott és dílerkedett. A fél várost ő látta el kábítószerrel. „Sokan viccelődnek azzal, hogy nem volt gyerekszobám: hát ez igaz. Utáltam otthon lenni, a szüleim állandó üvöltözését hallgatni, ezért az utcán lógtam. Iszonyatos dolgokat vágott anyám apám fejéhez. Nagyon szép káromkodásokat tanultam tőlük. Miután elváltak, anyu depressziós lett, és csak zokogott, velem nem igazán foglalkozott” – meséli. A kis Pink az ablakban ücsörgött, és önmagának dalolgatott. Eldöntötte, hogy kiszáll ebből a nyomorult életből, méghozzá azzal, hogy énekesnő lesz. 16 éves volt, amikor bekerült egy helyi R&B lánybandába, a Choice-ba, akiknek lemezszerződésük volt a LaFace Records kiadóval. „Egy nap behívtak bennünket beszélgetni a stúdióba. Közölték, hogy mégsem jelenik meg a Choice albuma, mert inkább az én szólólemezemet adnák ki. Azt hittem, megölnek a lányok, de a közelembe sem mertek jönni” – nevet. A Can’t Take Me Home 2000-ben debütált, és gyorsan dupla platina lett.
Folyton bizonyít
Ez a korszak még elég kemény volt: a dalok nyersek, mocskosak és dühösek, a második korong, a M!ssundaztood azonban már nagyobb gonddal készült. Sőt: Pink énektanárhoz is elkezdett járni, hogy csiszoljon a hangján. Egyik sláger követte a másikat: a legnagyobb feltűnést azonban a Stupid Girlsszel keltette, amiben beszól az ostobenkó celebeknek, akik szerinte szégyent hoznak a női nemre. Na, nem mintha kívülálló lenne Hollywoodban.
„Csodálom őt, mert mindig mer önmaga lenni, és kimondja, amit gondol – nyilatkozza róla egyik legjobb barátja, Nicole Richie. – A dalaiban nem kímél senkit, de nem azért, hogy újra és újra a reflektorfénybe kerüljön, ilyen a hétköznapokban is. Nem érdeklik a trendek, nem másol senkit, az sem zavarja, ha évekig egy farmerben jár, és ugyanúgy viseli a haját. Szeretnék néha én is olyan felszabadult lenni, mint ő!”
 
-------------------------------


Amikor P!nk csak úgy dalra fakad...
Több ezren énekeltek a londoni Trafalgar téren,miközben az egyik mobiltelefonos cég reklámját vették fel.A dalolók között hirtelen megjelent P!nk is.Az énekesnő több statisztát is a színpadra hívott,hogy vele együtt karaokézzanak egyebek mellett Beatles- és Britney Spears-dalokat.

A reklámot szombat este a Csillag születik brit verziójának egyik szünetében mutatnak be.

Kép

------------------------------

Tengerparti,naplementés esküvőt tervez a boldog sztárpár!

"Malibui házuk tengerpartján,naplementekor esküdnek meg újra, valamikor a nyár elején.Egyszerű, szerény ceremónia lesz, csak a család és néhány közeli barát jelenlétében."-árulta el az egyik -esküvőre hivatalos- barát.Az esküvőről szóló híreket egy másik, Carey Harthoz közel álló barát is megerősítette. "Nagyon boldogok együtt,rengeteg időt töltenek egymással.Annak idején azért mentek szét, mert nem volt idejük egymásra a karrierjük miatt! De soha nem is szerettek ki egymásból."

Kép

-----------------------------

P!nk hivatalosan is bejelentette:újra együtt van volt férjével!
P!nk volt férje,Carey Hart számtalanszor nyilatkozta, hogy sosem fogja kiheverni, hogy már nincs együtt P!nk-kel, aki élete nagy szerelme, és mindent megtesz, hogy egyszer visszakapja az énekesnőt.P!nk sem mondott soha egy rossz szót sem exférjére, sőt, a krosszmotoros egyik klipjében is feltünt, ami már sejteni engedte, hogy valami készülődik.Most hivatalosan is bejelentette a pár: újra együtt vannak,és bíznak abban,hogy együtt is maradnak.A sztárpár korábban azért vált el,mert szinte soha nem látták egymást, és így nem működhetett a kapcsolatuk.Most dolgoznak az ellenkezőjén.

Kép


------------------------------

P!nk kibékült Carey Hart-tal!
A jövő hét kedden hazánkba látogató P!nk-et kedd este a turné berlini állomásánál látták a stáb többi tagjával.Ebben nem is lenne semmi különös, ám a sok ismeretlen közt felbukkant egy ismerős arc is,méghozzá az,aki az énekesnő exéhez, a motokrossz versenyzőhöz, Carey Hart-hoz tartozik.Persze ez nem azt jelenti automatikusan, hogy megint együtt vannak, hiszen az úriember ihlette P!nk új albumának nagy részét.Egy biztos: újra jó barátok lettek!

Kép

------------------------------

P!nk volt a Volkswagen este sztárja!

Hétfőn este mintegy 800 vendég jelenlétében leplezték le a 8 márka genfi újdonságait,az Audi A4 allroad quattro-tól a  Lamborghini Superveloce -ig,a Volkswagen Polo-tól a Bentley Continental Supersport-ig.
Az este meglepetését P!nk fellépése jelentette,aki első dalát,a Volkswagen Polo song-ot a  Wolfsburg-i újdonság bemutatása alkalmából adta elő.Az igazi P!nk-es rockot két unplugged dal és két lírai vokál követte.Az új Polo-t Dr. Martin Winterkorn,a VW elnöke mutatta be az amerikai sztárnak.

Kép


-----------------------------

P!nk félmeztelen istennőként hirdeti turnéját!
Hatalmas felhajtás kíséri P!nk jelenleg is zajló világ körüli turnéját.Az őrületet néhány pajzán promóképpel próbálja fokozni az énekesnő.A "távolba merengős" fotóin félmeztelen istennőt játszik,a melleit pedig csak két,jól pozicionált arany sárfolt takarja.Az eredeti művészeti alkotás a Funhouse koncertkörút DVD-jéhet készült,de a nagyobb hírverés reményében már most megjelentettek néhány közülük.

Kép


------------------------------

P!nk megdöbbentette a franciákat!

P!nk jelenleg épp turnézik,és a napokban lépett fel Franciaországban,ahol teljesen elkápráztatta rajongóit.A kétszeres Grammy-díjas énekesnő a franciák kedvenc vezetőjének viseletét öltötte magára: szexis Napóleonnak öltözött be.
A rajongók szeme-szája elkerekedett amikor meglátták P!nk-et kokárdás Napóleon-kalapban,és a hozzá nem igazán passzoló,óriás galléros,narancs-pink színű paszományban.

Kép


-----------------------------

P!nk adományt küld az ausztrál tűzvész áldozatainak!
Több hírességhez hasonlóan P!nk is felfigyelt az ausztrál tűzvész áldozatainak szörnyű körülményeire.Ezért P!nk úgy döntött egy 250 ezer dolláros adománnyal támogatja az otthon nélkül maradt áldozatokat.A pénzt a Vöröskereszten keresztül juttatja el a rászorultakhoz.
-"Rettenetesen sajnálom az áldozatokat, akik annyit szenvedtek a szörnyű körülmények miatt.Őszintén remélem,hogy az én adományom is hozzájárul,hogy újra tudják építeni a közösséget és az életüket."-mondta P!nk az OK! magazinnak.Emellett hozzátette, hogy szép emlékei kötődnek az országhoz,ezért szeretne a jövőben ismét ellátogatni Ausztráliába.

Kép


--------------------------------

P!nk szelektív hulladékgyűjtőket kért a budapesti öltözőjébe!

Jövő csütörtökön,vagyis február 26.-án indul P!nk Funhouse nevű turnéja a belgiumi Antwerpen-ben,és március 24.-én Budapestre érkezik a Papp László Sportarénába.P!nk három öltőzőt és egy gardrób helyiséget kért a hazai koncertszervezőtől : öltözőjébe egy üvegajtajú hűtőszekrényt,kényelmes kanapét,székeket és a környezetvédelem jegyében egy papír-,és egy műanyag hulladékoknak szemetes kosarat kért.Valamint azt is kikötötte,hogy az öltözőjében feltétlenül kell hogy legyen internetkapcsolat.Az énekesnő új albumának címét viselő Funhouse turné kilenc kamionnal és hét turnébusszal érkezik majd Budapestre.A 12x17 méteres színpadhoz majd egy kifutó is csatlakozik!

Kép


-------------------------------

P!nk a Grammy-re várva!
P!nk mellett még Katy Perry,Madonna,Jay-Z,Coldplay is izgulhat az idei Grammy-díjátadón.Idén 51. alkalommal osztják a zenei élet legrangosabb díját,a Grammy-t.2009-ben A legjobb női előadó kategóriában a jelöltek:Adele,Duffy,Sara Bareilles,Leona Lewis,Katy Perry és P!NK!!!!!!
 

Kép------------------------------P!nk és George Clooney!
Igaz vagy átverés hogy P!nk és George randiznak?
A válasz igen,ha P!nk-nek hiszünk,aki az Ellen magazinnak nyilatkozott.
Viszont ez az egész átverés-szagú,vagy inkább vicc.Az Inquisitr úgy tippel:csak poénról van szó,ugyanakkor más site-ok komolyan veszik a dolgot.

Kép
----------------------------

Nőuralom az MTV képernyőjén!
P!nk és Beyoncé veszik át a hatalmat az MTV képernyőjén a következő hétvégéken.Január 31-én és február 1-én P!nk-é lesz a főszerep.
Azok, akik rajongnak a Made című sorozatért, szintén örülhetnek, mert február 7-én és 8-án a széria legjobb részei kerülnek képernyőre, és minden kiderül, amit a Made-ről tudni kell és lehet. Hétvégén a Pink-rajongók kedvében jár a hazai MTV. 
  Két teljes napon keresztül láthatóak lesznek a vadóc énekesnő legjobb klipjei, titkai pedig kiderülnek a Diary of Pink című network műsorból. A márciusban hazánkban koncertező Pink nemcsak a csajok nagy kedvence, legújabb klipjével a pasikat is megfogta, elég csak arra a jelentre gondolni, amikor önmagával csókolózik egy ágyban. 
  Természetesen a többi zseniális Pink-dal mellett a Sober is rotációba kerül a hétvégén.

                                      

Kép

-----------------------------------

Párnacsatába torkollott P!nk fellépése!
LIVERPOOL-Őrült táncolásba és hatalmas párnacsatába kezdtek a táncosok,amikor csütörötk késő este a European Music Awards-on az amerikai énekesnő,P!nk So What -az év legjobbjának választott- című dalával színpadra lépett.

Kép

P!nk (kockás ruhában) is beállt párnacsatázni az éneklés közben!

-----------------------------

A lázadó énekesnő,P!nk büszke rá,hogy melegnek nézik-ezt kihasználva kampányol is:bosszantónak találja ugyanis,hogy nincsenek egyenlő jogaik a saját nemükhöz vonzódóaknak.
A hírességek általában felháborodnak,ha a szexuális hovatartozásukat vitatják meg,azomban P!nk ebben is kivétel.
A 29 éves énekesnő büszke rá,hogy biszexuálisnak nézik.P!nk-et már a karrierje elején leszbikusnak nézték a fiús pillantásai,rövid haja és tetoválásai miatt.
Sok barátja van,akik a saját nemükhöz vonzódnak,és nagyon zavarja P!nk-et,hogy nincsenek egyenlő jogaik!Amerika sok részén nincs megengedve a homoszexuálisok házasságkötése,de P!nk többek között ez ellen is harcolni fog!!!

Kép

-----------------------------------


P!nk a szcientológiával ismerkedik.
P!nk a szcientológia felé fordult,hogy könnyebben viselje a válást Carey Hart-tól.
"P!nk még a vallás felfedezésének az elején jár,de nagyon elhivatott és benne szeretne lenni."-nyilatkozta egy barát.
P!nk döntését meghatározta,hogy Kristie Alley,Lisa Marie Presley és Juliett Lewis is a szcientológia elkötelezett hívei.

------------------------------        

P!nk ragtapaszt villantott az MTV díjkiosztó gáláján.

Kép
Miközben az énekesnő arra várt,hogy végre színpadra léphessen a vasárnap megrendezett eseményen,azzal ütötte el az időt,hogy kicsit félrehúzta fekete dressze dekoltázsát,és megvillantotta csillogó ragasztószalaggal fedett keblét.

------------------------------


P!nk autószerelőnek sem utolsó.
Kép P!nk-ről tudjuk,hogy igen vadóc és fiús típus, és bár félelmetesen magas tűsarkúban lavírozik,még nem jelenti azt,hogy amennyiben a szükség úgy hozza,meg nem tudná javítani a saját autóját!
A rikíró szőke énekesnő az egyik benzinkútnál merült el az autószerelés tudományában.Míg feltankolta a BMW-jét üzemanyaggal,addíg szépen átvizsgálta a motorteret,helyrepofozta az olajszintet,és még egy rövid szakmai "konzíliumot" összehívott két kedves segítőkész fiatalember személyében.

 

-------------------------------

Október végén jelenik meg P!nk legújabb stúdiólemeze, a FUNHOUSE !!
A billboard.com információi szerint október 28.-án kerül boltokba az I'm Not Dead után elkészített Funhouse!Kép 

A korongot bevezető első kislemez a "So What" című dalból készült és nagy sikerrel nyitott az amerikai toplistákon.A nagy sikerű klip pénteken debütál a nemzetközi zenecsatoknákon.

 

 

 

 

 

 

 

Kép

Kép

-----------------------------

Úgy látszik most jött el az az idő,amikor azok a zenészek,akik régóta csak lógatták a lábukat,most stúdióba vonulnak és megpróbálkoznak egy újjabb lemez megalkotásával.Az ő példájukat követi P!nk is,akiről exkluzív fényképek készültek a stúdiómunkálatok során.

 

Kép


A legtöbben ilyenkor kezdenek el stúdiózni,hogy karácsonya biztosan a boltok polcain legyen a lemezük,hogy anyuka és apuka megvehesse gyermkei legnagyobb kedvencének legújabb izgalmakkal teli lemezét.
Ugyanígy gondolkodott Britney vagy Eminem,és most P!nk is.A vadóc énekesnő egy picivel azért többet megmutatott a publikumnak egy puszta hírnél,mint kollégái.
Honlapján (
www.pinkspage.com) képes bizonyítékok is vannak arra,hogy ő valóban keményen dolgozik az új korong új számain.
Igaz,össz-vissz csak két kép,de ezeken tutu hogy P!nk ül a mikrofonnál!
Legutóbbi lemeze 2006. április 4.-én látott napvilágot és hozott rengeteg profitot az énekesnőnek.
Akkor Max Martin (zeneszerző és zenei producer,valamint ex-rockzenész),Billy Mann (szintén zeneszerző és producer) és Indigo Girls énekesek segítségével készült el az I'm Not Dead.Most is hasonlóképpen történik,csak az Indigo helyett Butch Walker fog énekelni P!nk mellett.
Tehát senki ne felejtse el felírni a karácsonyi-kívánságlistára P!nk új lemezét,mert tutu hogy ugyanolyan ütős lesz,mint az előzőek!
És ha már új album,akkor valószínüleg várhatunk új klippeket is,de hogy mikor,mit és hogyan, az még x-akta!!!

----------------------------

Natasha Bedingfield akrobatikus tippeket kért P!nk-től, ugyanis koncertjein magasabbra szeretné tenni a lécet.

Kép

Natasha elmondta: "Egyszer P!nk nyitotta meg Justin Timberlake egyik koncertjét.Láttam,amint senylemköteleken lógva lélegzetelállító mozdulatokat csinál,és ez lenyűgözött.Megígérte,hogy tanítani fog engem - mert Ő ebben már profi!"

-----------------------------


A szexi szőke popsztárt lekapták a lesifotósok a legendás csodajárgánnyal
Hogy P!nk ilyen hamar túltette magát a váláson,nagy szerepe van a családjának,különösen édesapjának és édesanyjának köszönhet sokat.Jó gyerekhez méltóan ezt próbálja meghálálni,múlt hétvégén egy álomjárgánnyal furikázta szüleit.
P!nk többet szerepel a bulvársajtókban, mióta elvált,mint előtte.Persze híresebb egy magának pasit kereső vagy több férfival is randizó sztár,mint egy házasságban élő,ez így is van rendjén.
Kép

 

 

Az énekesnő a héten a Cannes-i Filmfesztiválon is megjelent,a hétvégét azonbam már a szüleivel töltötte Malibu-ban.

A szüleivel és egy '59-es Impala-val.
A "P!nk család" bejárta a várost a gyönyörű,sötétzöld,bőrüléses autóval,amely a '60-as éveket idézi.
Kép A kormányt az énekesnő ragadta magához,hogy azt később átengedte-e édesapjának vagy édesanyjának,nem tudhatjuk,de egy ilyen csúcsautót senki sem szívesen adna ki a kezéből!